Arrangementen

Onze op maat gemaakte arrangementen zijn speciaal ontworpen om aan al uw wensen te voldoen. Of u nu het eiland wilt verkennen per fiets, wilt genieten van een smakelijke lunch, een sfeervolle BBQ wilt organiseren of culinair wilt dineren, wij creëren een ervaring die perfect bij u past.

Lunches, BBQ en Diner Arrangementen

Maak uw verblijf op Ameland nog specialer door te genieten van heerlijke maaltijden. Ontdek onze culinaire arrangementen, waaronder lunches, BBQ’s en diners, in samenwerking met Outdoor Ameland.

Fietsverhuur met Korting

Een leuke manier  om Ameland te ontdekken is per fiets. Met behulp van de perfect aangelegde fietsroutes cross je het hele eiland over. Door de duinen over de schelpenpaadjes langs de Noordzeekust en weer terug langs de dijk aan de Waddenzeekust.

Bezoek in Hollum zeker even de iconische vuurtoren uit 1880. Door de altijd aanwezige wind kan het fietsen op Ameland soms best pittig zijn. Wil je je conditie niet teveel op de proef stellen (hey, je hebt tenslotte vakantie), huur dan een elektrische fiets.

Wilt u het eiland Ameland per fiets verkennen? Profiteer dan van onze speciale korting op fietsverhuur via onze website.

Ontdek Onze Arrangementen op Ameland

Combineer uw favoriete activiteiten met een comfortabele overnachting in een van onze tenten van Ameland Tentenverhuur. Maak herinneringen die een leven lang meegaan terwijl u de schoonheid van Ameland ontdekt en geniet van de heerlijke smaken die het eiland te bieden heeft.

Scroll naar boven
×